dimarts, 31 de juliol de 2012

Una darrera adhesió

Aquesta setmana, just abans d'acabar el juliol, he aconseguit la darrera adhesió al projecte, per part del Dr. Antoni Artigues, professor de l'assignatura de Llengua i Literatura Infantil Catalanes, i que ha acceptat participar amb una activitat. 

En juny vàrem parlar, i vàrem quedar que ho concretaríem en juliol, i mentre podria pensar una proposta clara i concreta per introduir la seva assignatura en el projecte d'eportafoli. Li vaig contar que era un projecte que havíem començat a la Seu d'Eivissa des del curs 2009-10, i que la investigació al seu voltant, en concret al voltant dels dos primers cursos de la primera promoció, era la meva tesi doctoral. Li vaig dir que, sabent com projecta la seva assignatura, essent com he estat alumna seva, pensava que la proposta li seria coherent amb la seva manera de treballar els continguts de l'assignatura. Vàrem parlar d'algunes propostes i finalment, vàrem quedar que en juliol ho tornaríem a concretar.

Idò així ha estat. Li vaig escriure un correu amb diverses propostes, i ahir em va telefonar, dient-me que li agrada la primera, que va amb com ell treballa, i que "millora i supera el que faig". Breument, vàrem quedar de la següent manera:

- L'alumnat podrà fer un muntatge audiovisual, un vídeo o qualsevol altre artefacte multimèdia, on recita una poesia. Aquesta activitat li va agradar molt, perquè en la seva assigantura, sempre hi ha un dia, que l'alumnat recita a classe, fins i tot per videoconferència o en algun acte poètic. Així doncs, és ben evident, que l'activitat s'adapta a les necessitats de la seva assignatura. A més, també vàrem parlar que l'alumnat pot incloure imatges, pròpies o d'altres usades correctament, que il·lustrin la poesia, punt que també li va interessar molt, perquè en el temari de la seva assignatura també s'inclouen referències a la poesia visual.

En definitiva, que sembla que tenim ja el disseny complet de les asssignatures i activitats que desenvolupen els quatre cursos complets de l'eportafoli en els estudis de Grau d'Educació Infantil de la Facultat d'Educació de la UIB a la Seu d'Eivissa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada