diumenge, 10 de gener de 2010

Nou any, nova passa

Després de les vacacions de Nadal, el projecte ha començat el nou any amb un nou i gran impuls. El dijous 7 de gener de 2010 vaig tenir el gust de conèixer la Seu de la UIB a Menorca,i molt més encara, el gust de conèixer el grup alumnes de primer de Grau d'Educació Infantil.

El motiu de la trobada era un de ben important: que els alumnes començassin a fer les primeres passes del seus e-portafolis. I la impressió és molt bona: els alumnes varen ser receptius al bombardeig d'informació que en tres hores varen patir. Tots i totes ja coneixien, al menys mínimament, alguns dels principis bàsics del projecte, així que la sessió tenia uns objectius de tipus tècnic. Però tanmateix, així com anàvem avançant en el maneig de l'ús de l'eina, també s'alimentava el debat en torn a la feina als seus e-portafolis. La sessió va ser intensa i molt motivadora perquè els alumnes intervenien, opinaven i preguntaven... just l'ambient perfecte per una sessió inicial d'un projecte tant ambiciós.

Estimats i estimades alumnes de Menorca, des de la distànica, estaré ben pendent dels vostres avenços i dels vostres aprenentatges i e-portafolis, per suposat. Moltes gràcies per la vostra calurosa rebuda, atenció i per l'estona intensa i emocionant que vàrem compartir en un matí tant fred i hinvernal.

I no oblideu tot el que vàrem dir: vosaltres, els alumnes, teniu la clau de l'èxit del projecte. El projecte creixerà si valtros li trobau sentit i feis de l'e-portafoli una eina per al vostre aprenentatge al llarg dels estudis i més enllà, al llarg de la vida, i no una eina més d'avaluació final d'una assignatura.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada