dimecres, 25 de novembre de 2009

Presentació


Avui ha estat un bon dia, així que he pensat que també és un bon dia per començar aquest bloc; ha estat un bon dia perquè ha estat ple de nova feina, de reunions i de projectes. En definitiva, un dia en el que he començat a dibuixar una nova il•lusió.

I per això, començ aquest bloc com un diari d'un projecte compartit. Un diari per fer un seguiment més informal i tal vegada, més emocional del projecte d'e-portafoli d'estudis que comencen alguns/es alumnes dels estudis de Grau d'Educació Infantil de la UIB, Seu Eivissa. La feina que comencen aquests alumnes és un gran repte, que només podrà ser realitat amb esforç i molta motivació, de l'extrínseca, de la que correspon a l'enfocament profund. I l'objectiu que justifica aquesta tasca afegida, només és un, però bàsic en la vida del mestre: aprendre, aprendre per aprendre, aprendre més i millor, aprendre per ampliar horitzons, obrint camins diferents, creant actituds, donant exemple ...

Aquest bloc obeeix a un sentiment de compromís d'acompanyar a aquest grup de futurs nous mestres en el seu aprenentatge. És un projecte que farem tots junts, en el qual, els problemes se'ns plantejaran a tots i tots haurem de col•laborar per a resoldre'ls. Un projecte que ens uneix en una tasca que es presenta àrdua i prometedora a la vegada.

És un bloc que neix amb la intenció de mostrar que som una més del grup que comença enguany a créixer,i amb el qual pretenc acompanyar la tasca i compartir emocions. Un espai on expressar vivències, experiències, opinions i sentiments en torn al nostre projecte de portafoli electrònic amb l'objectiu de mostrar que el millor ensenyament del mestre és el de l'exemple viu. Però encara en pretenc un altre més, i és que crec que si la meva actitud és sincera i coherent, el grup podria créixer encara més i tal vegada, ben aviat, ja estiguem volant.

Com la resta de membres d'aquest primer curs de Grau, parteix de la incertesa d'un projecte en la seva fase inicial que no sabem com pot evolucionar i que la seva evolució depèn de molts de factors, els quals només depenen de tots els membres del grup. Per tant, aquí va la meva aposta, forta i decidida, per l'èxit de l'experiència.

Molta sort a totes i tots, i endavant que començam...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada